Hastanemiz ve KAYMEK İşbirliğinde "Sağlık Hayattır Sanat Hayattır" Yağlı Boya Resim Sergimizin Açılışı Gerçekleştirildi.
27 Mayıs 2024

Hastanemiz ve KAYMEK işbirliğinde gerçekleştirilen "Sağlık Hayattır Sanat Hayattır" Yağlı Boya Resim Sergimizin açılışı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç, Milletvekillerimiz Murat Cahit Cıngı, Sayın Bayar Öztürk, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serhat Koyuncu, il protokolü ve sağlık çalışanlarımızın katılımıyla 25 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi.
Sanatın iyileştirici gücünün vurgulandığı sergimizde sağlık çalışanlarımızın el emeği göz nuru 68 eseri Kayseri Park AVM' de, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Serginin açılışında konuşan Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. İsmail Altıntop, emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek; "KAYMEK'le Elele verip 'Sağlık hayattır, sanat hayattır’ felsefesiyle bu güzel projeyi tamamladık. Etkinliklerimize pandemi zamanında sağlık çalışanlarımıza moral motivasyon kaynağı olarak başlamıştık. Bu etkinliklerimizin içinden resim sadece bir tanesi. Resmin yanında çini, ebru yapıldı, müzikle ilgili özel kurslar verildi. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bugün yapılan emeklerin her biri göz nuru. İnşallah bu toplumun hayatına daha olumlu yansıyacaktır" dedi.
  • f
  • h